Vad är Rebillas fasträntekonto?

Vårt fasträntekonto passar dig som vill spara stabilt och långsiktigt genom att få en garanterad sparränta under 1 års tid. På så sätt vet du precis hur mycket avkastning du får när bindningstiden är slut. Du kan spara upp till en miljon kronor hos oss fördelat på upp till 12 olika fasträntekonton. Sparande på upp till 950 000 kr per kund omfattas av den statliga insättningsgarantin. För att öppna ett fasträntekonto behöver du ha ett rörligt sparkonto, klicka här för att öppna ett rörligt sparkonto.