Hur lång tid tar det att få sparpengarna från mitt Rörliga sparkonto till mitt bankkonto?

När du gör ett uttag från ditt rörliga sparkonto tar det upp till 4 bankdagar innan pengarna kommer in på ditt bankkonto. Anledningen till att vi inte erbjuder direktöverföringar är att det rörliga sparkontot inte är tänkt att användas för dagliga transaktioner. Säkerhet är prioriterat över snabbhet för dessa kontotyper.

Stoppa ett uttag

Varje gång ett uttag efterfrågas kommer du bli meddelad via SMS och e-post. Du har då minst en dag på dig att kontakta oss om det skulle vara några konstigheter och du vill stoppa uttaget innan det överförs från sparkontot.