Hur använder jag Mina Sidor för försäkringen?

Denna artikel avser Rebilla Låneskydd

På Rebillas hemsida kommer du åt Mina Sidor genom att klicka på "Logga in"-ikonen i högra hörnet och logga in med BankID. Du kan även ladda ner Rebilla-appen med Android och IOS.

Du kan ansöka om låneskydd via Mina Sidor. Om du redan har försäkringen så kan du göra skadeanmälningar samt se ditt försäkringsbrev på Mina Sidor. Har du har Rebillas Kreditkort, Sparkonto eller Lån så kommer du också åt dem via Mina Sidor.