Vad är lojalitetsränta (Rebilla Reward)?

Denna artikel avser Rebilla Reduce

För varje månad som du återbetalar ditt Rebilla lån i tid så sänks räntan successivt i 3 år (36 månader). Din startränta och din slutränta (räntan efter 36 månader) presenteras i ditt låneerbjudande. Alla Rebillas lånekunder tar del av lojalitetsprogrammet helt kostnadsfritt. Du behöver inte tänka på någonting annat än att återbetala i tid.

Missar du din betalning så sjunker inte räntan den månaden. När du sedan betalar i tid igen fortsätter vi sänka din ränta.

Klicka här för att läsa mer om Rebilla Reward.