Vad är Rebillas låneskydd?

Denna artikel avser Rebilla Låneskydd

Som kund hos Rebilla har du möjlighet att försäkra ditt lån mot oförutsedda händelser. Ett sådant skydd gör att du som kund kan känna dig trygg med återbetalningen vid exempelvis sjukdom, ofrivillig arbetslöshet eller i värsta fall dödsfall. Läs vad försäkringen täcker i förköpsinformationen.

Månadskostnaden (försäkringspremie) för försäkringen är 7,63% av ditt låns månadsbelopp

Exempelvis: Om du skulle ha ett månadsbelopp om 1 500 kronor blir månadspremien för ditt Låneskydd 115 kronor.

För att teckna låneskydd måste du uppfylla kraven. Låneskyddet tecknar du genom att logga in på Mina Sidor. Du navigerar dig fram till låneskyddsfliken och följer därefter de instruktioner som ges.

Klicka här för att se allmänna villkor för låneskyddet.