Vad är Rebilla-kortet?

Denna artikel avser Rebilla-kortet

Vi ville utveckla ett kort som hjälper människor att spara pengar snarare än att få dem att spendera. Resultatet blev Rebilla-kortet. Ett kort med en cashback på 2% på köp upp till 50 000 kr per år. Du återbetalar din utnyttjade kredit genom att varje månad betala ett minimibelopp.

Du ansöker enkelt om Rebilla-kortet på hemsidan. Du har även möjlighet att ansöka om kortet via Rebillas app som finns tillgänglig för både Android och IOS. Besked kommer inom några timmar.

Allmänna villkor för Rebilla-kortet hittar du på hemsidan.