Vad är Rebilla Reduce (samlingslån)?

Denna artikel avser Rebilla Reduce

Oavsett om du har ett snabblån på några tusenlappar eller ett större privatlån på upp till 300 000 kr så hjälper vi dig att sänka räntan på dessa och samla dem på ett ställe med Rebilla Reduce. Du sparar pengar och får bättre koll på dina krediter.

Skiljer sig från låneförmedlare

En låneförmedlare eller jämförelsetjänst förmedlar lån till olika kreditgivare som i sin tur betalar en provision för det förmedlade lånet. Provisionskostnaden innebär att kreditgivaren måste ta ut en högre ränta mot kund. Med Rebilla Reduce slipper du sådana "mellanhänder" vilket gör att vi kan erbjuda den mest förmånliga räntan direkt till kunden.

Återbetalning

Du återbetalar ditt lån genom att varje månad betala ett månadsbelopp.

Ansökan

Du ansöker enkelt om Rebilla lån på hemsidan.  Det finns även möjlighet att ansöka via Rebillas App med Android och IOS.  När ansökan är genomförd och klar så får du ett besked kommer inom några timmar. Om du tycker om erbjudandet tackar du ja så sköter vi resten. Om du tackar nej så har det inte kostat dig någonting.

Allmänna villkor för Rebilla Reduce hittar du på hemsidan.