Var hittar jag Rebillas integritetspolicy?

Northmill Bank AB respekterar din personliga integritet och ser till att du kan känna dig trygg med hur dina personuppgifter behandlas hos oss. För att vi ska kunna erbjuda dig finansiella tjänster på ett smidigt sätt behöver vi samla in viss personlig information.

Klicka här för att se information om vilka uppgifter om dig som Northmill behandlar, för vilka ändamål, den rättsliga grunden för behandlingen, hur länge uppgifterna sparas och dina rättigheter m.m.

Du kan alltid kontakta oss vid frågor kring integritets- och dataskydd genom att skicka ett e-postmeddelande till oss på dataskydd@northmill.se