Vilka betalningsalternativ finns?

Denna artikel avser Rebilla Reduce

I samband med din låneansökan så kopplas ett Autogiro till ditt angivna bankkonto så att månadsbeloppet dras automatiskt från ditt konto den 28:e varje månad.  Vill du hellre betala manuellt så måste du makulera Autogiromedgivandet.

Det går också att betala manuellt via fakturan som skickas ut via e-post varje månad den 14:e.

Det går i dagsläget inte att betala med Swish eller e-faktura. Det går inte att få fakturan via brev.