Hur tar jag bort Autogiro?

Denna artikel avser Rebilla Reduce

I samband med din låneansökan så kopplas ett Autogiro till ditt bankkonto så att månadsbeloppet dras automatiskt från ditt konto den 28:e varje månad.

Om du hellre vill betala in manuellt med fakturan så kan du givetvis göra det. För att ta bort autogiro så behöver du logga in på din internetbank och makulera Autogiromedgivandet från Nordiska/Northmill.

Efter att autogirot är borttaget så ansvarar du själv med din manuella inbetalning och att betalningen är oss tillhanda i tid med hänsyn till helger och röda dagar.