Hur gör jag uttag från mina sparkonton?

Rörligt sparkonto

Uttag

Genom att logga in på Mina Sidor och klicka på “Gör ett uttag” kan du enkelt och kostnadsfritt ta ut pengar från ditt rörliga sparkonto.

Endast uttag till personligt bankkonto

I dagsläget kan vi endast erbjuda uttag till personliga bankkonton eller sparkonton.

Utbetalning

När du gör ett uttag från ditt rörliga sparkonto tar det upp till 4 bankdagar innan pengarna kommer in på ditt bankkonto.

Anledningen till att vi inte erbjuder direktöverföringar är att det rörliga sparkontot inte är tänkt att användas för dagliga transaktioner. Säkerhet är prioriterat över snabbhet för dessa kontotyper.

Fasträntekonto

Det går inte att göra uttag från ditt fasträntekonto. När bindningstiden löpt ut kommer dina sparpengar tillsammans med den kapitaliserade räntan automatiskt att flyttas över till ditt rörliga sparkonto.