Hur öppnar jag ett sparkonto?

Denna artikel avser Rebilla Sparkonto

Hos oss är enkelt och säkert att öppna ett sparkonto. Processen tar bara någon minut och kan genomföras med din telefon eller dator. För att öka din säkerhet kommer vi att be dig att logga in med ditt BankID. Klicka här för att öppna Rebillas sparkonto via hemsidan.

Ansökningsprocess

Steg 1

Gå in på “Öppna sparkonto”. Fyll i dina kontaktuppgifter och ditt personnummer.

Steg 2

Med hänvisning till Penningtvättslagen behöver vi ställa några obligatoriska frågor

till dig. Besvara dem och klicka sedan “Fortsätt”.

Steg 3

Fyll i ett utbetalningskonto och godkänn sedan villkoren. Signera slutligen med BankID.

Steg 4

Klart! Öppning av ditt sparkonto bearbetas och är snart klart för din första insättning.