Hur ansöker jag om kreditkort?

Denna artikel avser Rebilla-kortet

Klicka här för att ansöka helt kostnadsfritt om Rebilla-kortet via hemsidan. Du har även möjlighet att ansöka om kreditkortet via Rebillas App som finns tillgänglig Android och IOS. Av säkerhetsskäl är det inte möjligt att ansöka om kreditkortet per telefon, mail eller chatt.

Processen tar mindre än fem minuter och du får därefter besked inom några timmar. I ansökan anger du ditt personnummer och identifierar dig med BankID.

Efter att din ansökan har beviljats  kommer ditt kreditkortkort att skickas ut inom fyra dagar och kommer till din adress 2-3 dagar senare. PIN-koden skickas ut i ett separat brev.