Kan jag samla fler lån och krediter under eller efter min ansökan?

Denna artikel avser Rebilla Reduce

Du har möjlighet att, både under din ansökning och efter din ansökning har beviljats, samla ytterligare lån och krediter. Detta förutsätter att du har utrymme kvar inom din beviljade kreditgränsVi tar endast en kreditupplysning från UC oavsett hur många krediter du väljer att flytta till oss inom en 30-dagars period.

Du ansöker om att samla fler lån och krediter genom att ansöka på nytt på hemsidan eller via Rebillas App med Android och IOS