När får jag besked på kreditkortsansökan?

Denna artikel avser Rebilla-kortet

Du får ett preliminärt besked på din kreditkortsansökan inom några timmar förutsatt att du skickar in all info som krävs. Om du ännu inte fått ett besked så kan det bero på att din ansökan fortfarande är under handläggning eller att du har angivit fel telefonnummer.

Om någon information saknas i din ansökan så skickas ett SMS ut med information om hur du kan komplettera ansökan. Det kan vara att du behöver skicka in en lönespecifikation eller att du behöver ringa in till kundtjänst. Om din ansökan beviljas så får du en bekräftelse per SMS och mail.

Ditt kreditkort skickas ut inom fyra dagar efter beviljande och kommer vanligtvis 2-3 dagar senare. PIN-koden skickas i ett separat brev.

Handläggning av kreditkortsansökningar sker under våra öppettider:
Måndag till fredag mellan klockan 07:00 - 19:00
Helger/röda dagar mellan 10:00 - 18:00