Kundservice, öppettider och kontaktuppgifter

Har du frågor som du inte hittar svaret på? Ta kontakt med oss så hjälper vi dig mer än gärna!

Vår live-chatt är det verktyg våra kunder uppskattar mest med hela 90% positiva omdömen. Där får du snabb hjälp, oftast inom en minut, och vi kan hantera alla typer av frågor. Testa du med genom att trycka på hjälp ikonen nere till höger.

Vi finns tillgängliga för dig:

Måndag till Fredag: 07:00 - 19:00
Helger och röda dagar: 10:00 - 18:00

Du kan också kontakta oss via vårt kontaktformulär eller 08-400 070 40