Hur ansöker jag om lån?

Denna artikel avser Rebilla Reduce

Ansökan

Klicka här för att ansöka om Rebilla lån via hemsidan. Ansökan är helt kostnadsfri och finns även möjlighet för dig att ansöka via Rebillas App med Android eller IOS. Av säkerhetsskäl har vi ingen möjlighet att ta emot ansökningar via telefon, mail eller chatt.

Ansökningsprocess

Processen tar mindre än en minut. Du fotar och laddar upp en bild på din befintliga faktura. Sedan anger du ditt personnummer och identifierar dig med BankID. När ansökan har gått igenom får du ett skräddarsytt erbjudande med vår lägsta möjliga ränta.

Besked

Besked kommer inom några timmar. Om du tycker om erbjudandet tackar du ja så sköter vi resten. Om du tackar nej så har det inte kostat dig någonting.