Kan jag betala mer än månadsbeloppet?

Denna artikel avser Rebilla Reduce

Vill du betala in extra utöver lägsta beloppet som dras har du naturligtvis möjlighet till det, då kortas låneperioden ner och den totala krediten sjunker. Du använder dig då av samma Bankgiro och OCR-nummer som framgår på månadsfakturan.

Om du har Autogiro...

Om du har ett Autogiro kopplat till ditt konto så kommer månadsbeloppet dras automatiskt från ditt bankkonto i den 28:e varje månad även fast om du betalar in extra manuellt. Det går dessvärre inte att ändra beloppet som dras via Autogiro.