När får jag besked?

Denna artikel avser Rebilla Reduce

Preliminärt besked

Du får ett preliminärt besked på din låneansökan inom några timmar förutsatt att du skickar in all info som krävs. Om du inte ännu fått ett besked så kan det bero på att din ansökan fortfarande är under handläggning eller att du har angivit fel telefonnummer.

Komplettera ansökan

Om någon information saknas i din ansökan så skickas ett SMS ut med information om hur du kan komplettera ansökan. Det kan vara att du behöver skicka in en lönespecifikation, underlag för dina befintliga krediter eller att du behöver ringa in till kundtjänst

Beviljad ansökan

Om din ansökan beviljas så får du en länk med ett lånerbjudande utskickat till dig. Om du tycker om erbjudandet tackar du ja så sköter vi resten. Om du tackar nej så har det inte kostat dig någonting. Om du godkänner erbjudandet så blir avtalet bindande och du får en bekräftelse per SMS och mail.

Utbetalning

När du tackat ja till erbjudandet så betalas pengarna ut inom en till två bankdagar.

Handläggningstider

Handläggning av låneansökningar sker under våra öppettider:
Måndag till fredag mellan klockan 07:00 - 19:00
Helger/röda dagar mellan 10:00 - 18:00